PYLOS NEWS MESSINIA

Στις 20 Δεκεμβρίου οι εκλογές στη ΝΔ

Φοβήθηκαν τη διεξαγωγή εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου στη Νέα Δημοκρατία, παρά το γεγονός ότι υπήρξε ολοκληρωμένη πρόταση για εκείνη την ημερομηνία. Αλλά, όπως λέει και η παροιμία, η γριά που κάηκε με τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι.
Έτσι, με τη Vodafone στη μηχανογραφική υποστήριξη, η ΝΔ πάει για εκλογές στις 20 Δεκεμβρίου, και αν απαιτηθεί δεύτερος γύρος, αυτός θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου. 
«Ο όμιλος τηλεπικοινωνιών ενημέρωσε αργά το βράδυ της Τρίτης ότι η διεξαγωγή των εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου, λόγω του μικρού χρόνου προετοιμασίας, ενείχε κινδύνους για τη διαδικασία, με το περιθώριο ατυχήματος να φτάνει στο 25%. Αντιθέτως, διαβεβαίωνε για την ομαλή διεξαγωγή από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και μετά», αναφέρει «Η Καθημερινή».
«Η υπογραφή της σύμβασης ανάθεσης θα πραγματοποιηθεί άμεσα, με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να έρχεται αντιμέτωπο και με την οικονομική παράμετρο. Παρά το γεγονός ότι από την πλευρά της η Συγγρού κρατά κλειστά τα χαρτιά της για το κόστος του έργου μηχανογράφησης των εκλογών, αυτό εκτιμάται ότι θα είναι πολλαπλάσιο του ποσού που είχε προβλεφθεί για το... φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου. Παράλληλα, εν αντιθέσει με το Νοέμβριο, την ευθύνη λειτουργίας των υπολογιστών στα εκλογικά κέντρα θα αναλάβει εξειδικευμένο προσωπικό και όχι οι... πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων, κάτι που, με τη σειρά του, αυξάνει τον προϋπολογισμό του έργου και, αντίστοιχα, τη δαπάνη που θα πρέπει να καλύψει η Νέα Δημοκρατία καθώς πιθανολογείται ότι μόνον το έσοδο από τα 3 ευρώ που θα καταβάλλει κάθε ψηφοφόρους προκειμένου να μετάσχει στην εκλογή Προέδρου δεν θα αρκούν», γράφει το δημοσίευμα.
Εν τω μεταξύ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τηλεοράσεως προέτρεψε τον κόσμο να πάει να ψηφίσει επειδή, όπως είπε, είναι ευκαιρία πάνω στα χριστουγεννιάτικα ψώνια να επενδύσουν οι πολίτες τρία ευρώ στην εκλογή προέδρου του κόμματος και να συνδυάσουν τις εκλογές με τη χριστουγεννιάτικη βόλτα τους.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου