PYLOS NEWS MESSINIA

Συνάντηση Καφαντάρη με τον Αστυνομικό Διεύθυντη Μεσσηνίας και Λιμενάρχη Πύλου

Το ζήτημα της αστυνόμευσης, των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και της σωστής λειτουργίας των παραλιών ήταν το επίκεντρο ενδιαφέροντος στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο της Πύλου, μεταξύ του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριου Καφαντάρη και των επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και του Λιμεναρχείου Πύλου.
«Είναι αδιανόητο να συμβαίνουν τόσο συχνά δυστυχήματα και να χάνουν τη ζωή τους νέα παιδιά. Η διαρκής επίβλεψη και η επιβολή της ασφαλούς κυκλοφοριακής ομαλότητας είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, όπου δεχόμαστε καθημερινώς επισκέπτες-οδηγούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με την περιοχή.» τόνισε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος και συνέχισε: «Σχετικά με τους πεζόδρομους, η μη τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας από τους οδηγούς, καθώς και η παράνομη κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις, εμποδίζουν την άνετη και ασφαλή διέλευση των πεζών, επομένως η ενίσχυση της Αστυνομίας σε προσωπικό κρίνεται απαραίτητη. Παράλληλα βέβαια, θα ήθελα να συγχαρώ την αστυνομική ηγεσία για τις τελευταίες επιτυχίες τους στην εξάρθρωση εγκληματικών ομάδων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Ως Δημοτική Αρχή, κατανοούμε βαθύτατα τις όποιες δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή τα τμήματα της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου, γι αυτό είμαστε εδώ, να τους υποστηρίξουμε με τα μέσα που διαθέτουμε, έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πολιτών».
Από την πλευρά τους, τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας κ. Αδαμάντιος Μητρόπουλος, όσο και ο Λιμενάρχης Πύλου κ. Ιωάννης Μακαρούνης, διαβεβαίωσαν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μείωση της παραβατικότητας και την ευταξία στην περιοχή. Έθεσαν επιπλέον υπόψη του Δημάρχου, ότι η παρεμπόδιση των παράνομων σταθμεύσεων σε περιοχές υψηλής επισκεψιμότητας είναι ένα επιπλέον θέμα στο οποίο άμεσα θα υπάρξει λύση, όπως αυτή της έντονης παρουσίας αστυνομικών οργάνων.
Στη συνάντηση έδωσαν επίσης το παρόν οι Αντιδήμαρχοι Πύλου-Νέστορος κύριοι Παναγιώτης Πετρόπουλος, Λεωνίδας Γαϊτάνης, Παναγίωτης Δαρσακλής και Ιωάννης Σαρδέλης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου κ. Δημήτριος Ροϊδης, ο Υπολιμενάρχης Πύλου κ. Λεωνίδας Κουκούτσης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πύλου κ. Ηλίας Γουρνάς, η Διευθύντρια Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύλου-Νέστορος κα Μαρία Σταυροπούλου και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος, κ. Κωνσταντίνος Βέργος.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου