PYLOS NEWS MESSINIA

Θεατρική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεθώνης

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μεθώνης του Δήμου Πύλου-Νέστορος, με πάνω από 200 θεατές, τα νεαρά μέλη της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεθώνης παρουσίασαν την επιτυχημένη θεατρική παράσταση με τίτλο «Το Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο», το βράδυ της Κυριακής 31 Μαΐου 2015.

Η παράσταση των παιδιών ήταν μια θεατρική μεταφορά πασίγνωστης επιτυχίας από τον Ελληνικό Κινηματογράφο. Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μεθώνης, ως μικροί επιδέξιοι ηθοποιοί, ανέδειξαν το ταλέντο τους στη σκηνή, υιοθετώντας το στυλ της εποχής του 50’ και έκαναν τους θεατές να νοσταλγήσουν παλιές στιγμές, να συγκινηθούν αλλά και να γελάσουν με την καρδιά τους.
Η φετινή θεατρική παράσταση είναι η τρίτη σε μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων της συγκεκριμένης θεατρικής ομάδας, η οποία όπως φαίνεται πρόκειται να συνεχίσει με μεγάλη επιτυχία την καλλιτεχνική της πορεία. Συντελεστές της παράστασης ήταν ο κος Διονύσης Ψαλίδας, ως υπεύθυνος της σκηνοθετικής επιμέλειας του έργου, οι κυρίες Βίβιαν Γκίκα και Θωμαΐς Κρανά, ως βοηθοί σκηνοθεσίας και η κα Αφροδίτη Μαλαπάνη, ως υπεύθυνη τίτλων έναρξης.
Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κος Δημήτριος Καφαντάρης σε δήλωσή του σχετικά με τη θεατρική παράσταση ανέφερε: «Κάθε μέρα είναι και μια απόδειξη της αμέριστης προσπάθειας των κατοίκων να προάγεται ο πολιτισμός στην περιοχή μας. Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος σεβόμενος τις ανάγκες όλων μας, χαιρετίζει κάθε τέτοια προσπάθεια και συμμετέχει ως υποστηρικτής. Η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μεθώνης ήταν ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών, που ο Δήμος μας έκανε πραγματικότητα, για να μπορούμε όλοι σήμερα να απολαμβάνουμε ποιοτικές δράσεις που προβάλουν την αυθεντική μας κουλτούρα. Θα ήθελα τελειώνοντας να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Ο κ. Ψαλίδας, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μεθώνης συγκινημένος μετά το τέλος της παράστασης δήλωσε: «Μετά από πολύ κούραση, εντάσεις, ανατροπές και λιγάκι άγχος ήρθε η στιγμή της δικαίωσης. Πολλά μπράβο στα υπέροχα παιδιά μου που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή, γέμισαν με ανεπανάληπτες εμπειρίες και χάρισαν στιγμές γέλιου στους θεατές της κατάμεστης αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου Μεθώνης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους που μου τα εμπιστεύονται και στους συνεργάτες μου για την σκηνοθετική, σκηνογραφική και ηχοτεχνική άποψη της παράστασης, σε δουλειές που ίσως να φαίνονται απλές, αλλά είναι τόσο σημαντικές και το όλο αποτέλεσμα.»
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου