PYLOS NEWS MESSINIA

«Σφαγή» Θεοδωράκη-Αρβανίτη: Μπορούμε ενωμένοι να παραμερίσουμε τα φασιστόμουτρα

thothorakis0Τίτλο τιμής χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης την επίθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής εναντίον του.
Οταν ρωτήθηκε στην Καστοριά όπου βρίσκεται για τα όσα είπε ο Μιχάλης Αρβανίτης από το βήμα της Βουλής, ο επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε ότι το κόμμα του έχει ένα μέτωπο απέναντι στους «φασίστες, τους Χρυσαυγίτες, τους ακροδεξιούς άρα η επίθεση» και χαρακτήρισε τίτλο τιμής την επίθεση για τα όσα υποστηρίζουν για τη συνύπαρξη των Χριστιανών και των Μουσουλμάνων, ενώ προκάλεσε τα άλλα κόμματα να πάρουν θέση σε αυτή την επίθεση.
«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τους φασίστες, δεν τους έχουμε φοβηθεί ποτέ και βέβαια δε θα κάνουμε πίσω επειδή κάποιοι με υπονοούμενα και με άλλες συμπεριφορές προσπαθούν να απειλήσουν το Ποτάμι. Εμείς παλεύουμε και αγωνιζόμαστε για μία Ελλάδα πατριωτική που παράγει, που αναπτύσσεται, που μειώνει τις αντιθέσεις και που βλέπει με σιγουριά το ευρωπαϊκό της μέλλον», τόνισε ακόμη ο κ. Θεοδωράκης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε ότι είναι απέναντι, εχθρός, σε όσους θέλουν μία Ελλάδα διχασμένη και κάποια τμήματα του πληθυσμού της απομονωμένα, «μία Ελλάδα η οποία θα αναζητά προστάτες στους εθνικισμούς και στους ανθρώπους των παλιών ιδεολογιών».
«Αυτά τα πράγματα η Ευρώπη τα έχει λύσει. Παρουσιάζονται βέβαια διάφορα αγκάθια ανά εποχές. Η προοδευτική Ευρώπη όμως δίνει μία σιγουριά ότι μπορούμε ενωμένοι να παραμερίσουμε όλα αυτά τα λίγο ή πολύ φασιστόμουτρα», πρόσθεσε ακόμη.
Υπενθυμίζεται ότι από το βήμα της Βουλής, ο Μιχάλης Αρβανίτης επιτέθηκε στον κ. Θεοδωράκη, χαρακτηρίζοντάς τον κήρυκα εθνικής μειοδοσίας, μεταξύ άλλων. Αφορμή, οι δηλώσεις που είχε κάνει ο επικεφαλής του Ποταμιού σε συνέντευξή του, σχετικά με την εντολή του Πάνου Καμμένου να γίνει περιφορά του Επιταφίου σε αμιγώς μουσουλμανικό χωριό.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου