PYLOS NEWS MESSINIA

Επίσκεψη Δ. Καφαντάρη στις εργασίες για την πεζοδρόμηση τμήματος της Ε.Ο. στη Γιάλοβα

dpnΤην ικανοποίησή του για την ομαλή πορεία του έργου που αφορά στην πεζοδρόμηση τμήματος της Εθνικής Οδού εντός του οικισμού Γιάλοβας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε εχθές το πρωί, στο χώρο εργασιών, παρουσία του κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του εργολάβου.
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, πραγματοποιείται διάνοιξη, καθαρισμός και διαπλάτυνση της τάφρου κατά μήκος της οδού. Απώτερος στόχος είναι να κατασκευαστεί πεζοδρόμιο για τους κατοίκους της περιοχής, το οποίο θα αγγίζει τα 1,20 μέτρα, ενώ κατά μήκος θα τοποθετηθεί ειδική κατασκευή για την απορροή των ομβρίων.
Σε δήλωση που έκανε ο κ. Καφαντάρης ανέφερε: «Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της Γιάλοβας είναι σε εξέλιξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να παραδοθεί. Νιώθω ικανοποίηση, γιατί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των δημοτών. Η επισκευή και αποκατάσταση του συγκεκριμένου τμήματος παράλληλα του οδικού δικτύου, είναι σπουδαίας σημασίας, καθώς ενισχύει την ασφαλή διέλευση των πεζών, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των μονίμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών, σε ένα δρόμο που αποτελεί τμήμα της Εθνικής Οδού Πύργου-Μεθώνης.».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου