PYLOS NEWS MESSINIA

ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ

Καταλυτικό μήνυμα Σαμαρά εντός και εκτός Μεσσηνίας! - Τί είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ για το ζήτημα των οδικών αξόνων!
Καταλυτικό ήταν το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά εντός και εκτός Μεσσηνίας πριν από λίγα λεπτά από την Πύλο όπου και ερωτώμενος για τα όσα ανησυχητικά τρέχουν πλέον με τα ζητήματα των οδικών αξόνων σημείωσε:
“Η Μεσσηνία έχει πάρει μια αναπτυξιακή πορεία η οποία ήταν πάρα
 πολύ σημαντική και για το θέμα της εργασίας για τα νέα τα παιδιά και για το θέμα της ανάπτυξης  μέσα από την καλλιέργεια των πολλών πλεονεκτημάτων που έχει ο τόπος μας. Αυτός ο δυναμισμός δεν πρέπει με τίποτα να σταματήσει.
Δυστυχώς βλέπω ότι έργα σημαντικά, Πάτρα - Πύργος, Τσακώνα - Καλό Νερό για παράδειγμα, το οποίο το προχωρούσαμε, ξαφνικά τώρα πάνε να κάνουν νέα μελέτη σκοπιμότητας άνευ λόγου, αυτά είναι χρονοτριβές, είναι καθυστερήσεις και δεν έχουν καμία δικαιολογία.
Είναι μόνο και μόνο για να σταματήσουν μια πορεία ανόδου της Μεσσηνίας που όλοι ξέρουμε ότι ήταν καταπληκτική. Αυτό λοιπόν τώρα θα συνεχιστεί ή θα σταματήσει;
Σ' αυτό το σημείο υπάρχουν ευθύνες και προς την κατεύθυνση αυτή θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν - εγώ δεν πρόκειται να επιτρέψω με τίποτα να σταματήσει αυτή πορεία ανόδου του νομού. Αυτό ήθελα να το πω, και να το πω ξεκάθαρα προς κάθε κατεύθυνση.”
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου