PYLOS NEWS MESSINIA

Δυο νεκροί και τέσσερις σοβαρά τραυματίες από το έθιμο των πυροτεχνημάτων

Τραγικός είναι ο φετινός απολογισμός του αίματος από το έθιμο των πυροτεχνημάτων ανήμερα του Πάσχα.
Η Μεσσηνία μετρά ήδη δυο νεκρούς και τέσσερις σοβαρά τραυματίες από το έθιμο του σαϊτοπόλεμου.
Δυο νεαροί έχασαν τη ζωή τους όταν έπαθαν ηλεκτροπληξία από καλώδιο που ανατινάχτηκε από τα βεγγαλικά που έριξαν σε γήπεδο της Μεσσηνίας. Τα τραγικά περιστατικά δεν έχουν τέλός αυτό το Πάσχα στη Μεσσηνία.
Δύο ακόμα άνδρες τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη, που προκλήθηκε από αυτοσχέδια κροτίδα στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης" (παλιό Στρατόπεδο) στην περιοχή του Πανεπιστημίου στην Καλαμάτα.
Πρόκειται για δύο φίλους ηλικίας 25 ετών. Ο ένας από τους δύο μάλιστα, που είχε κατασκευάσει και την αυτοσχέδια κροτίδα, μετά από πολύωρο χειρουργείο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας τελικά ακρωτηριάστηκε και στα δύο χέρια από τον αγκώνα, ενώ έχασε και την όραση του.
Από τα θραύσματα τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι και ο άλλος 25χρονος χωρίς όμως να διαθέτει περαιτέρω κίνδυνο.
Πριν από λίγη ώρα δυο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά στο Δήμο Μεσσήνης, κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού σαϊτοπόλεμου. Πρόκειται για ένα 61χρονο και ένα 65χρονο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρώτος έχασε το αριστερό και ο δεύτερος το δεξί του χέρι.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου