PYLOS NEWS MESSINIA

Τρίπολη: Έχτισαν την περιφέρεια με… σκουπίδια!

Τα άκουσαν για τα καλά απόψε οι «άρχοντες» της Τρίπολης, από το μεγαλύτερο έως το μικρότερο, αλλά και οι «θεατές», από διαμαρτυρόμενους κατοίκους της πόλης, για την απαράδεκτη και παράλληλα επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, κατάσταση που επικρατεί μέρες τώρα με τα σκουπίδια να έχουν κατακλύσει την Αρκαδική πρωτεύουσα.

Εκατοντάδες κάτοικοι, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Πετρινού και μετά ξεκίνησαν πορεία προς το Δημαρχείο της Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Περνώντας έξω από καταστήματα εστίασης, με τον κόσμο να τους κοιτάει, τα άκουσαν και αυτοί μέσω συνθημάτων φωνάζοντάς τους: «Εσείς που κοιτάτε σκουπίδια δεν πετάτε;»
Δεν την γλύτωσε ούτε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τζιούμης, ο οποίος έπινε καφέ σε κεντρική καφετέρια, την στιγμή που πέρναγε η πορεία και τ’ άκουσε για τα καλά, όταν τον αναγνώρισαν.
Οι κάτοικοι έκλεισαν την πορεία με… χτίσιμο της κεντρικής πόρτας του κτηρίου της περιφέρειας Πελοποννήσου, με σκουπίδια και γεμάτους κάδους απορριμμάτων, φωνάζοντας «Τατούλη και Παυλή, δεν έχουμε άλλη υπομονή»!
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου