PYLOS NEWS MESSINIA

Θ. Πετράκος σε Αντ. Σαμαρά: "Και η δημαγωγία έχει όρια"

  • Δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή Μεσσηνίας Θανάση Πετράκου (με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά από την Καλαμάτα)

<< Καλωσορίζουμε τον κ. Σαμαρά σαν Βουλευτή Μεσσηνίας της Ν.Δ. Θέλουμε όμως να του υπενθυμίσουμε ότι έχει ασθενική μνήμη.

Τα έργα του Περιφερειακού Δακτυλίου της Καλαμάτας έχουν σχεδόν σταματήσει για πάνω από 1 χρόνο, όταν ο κ. Σαμαράς ήταν Πρωθυπουργός της χώρας και Βουλευτής της Μεσσηνίας. 

Ο αρμόδιος Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού της νέας Κυβέρνησης ο κ. Γιώργος Σταθάκης, ζήτησε λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του από το ελεγκτικό συνέδριο, στο οποίο εκκρεμεί η έγκριση της αναθεώρησης της σύμβασης, να επιταχύνει την έκδοση της απόφασης για να επανεκκινήσουν τα έργα. 

Αν ο κ Σαμαράς είχε ενδιαφερθεί για το Περιφερειακό Δακτύλιο της Καλαμάτας, όταν ήταν Πρωθυπουργός και Βουλευτής Μεσσηνίας, είναι προφανές ότι το έργο θα είχε επανεκκινήσει.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου