PYLOS NEWS MESSINIA

Γ. Τσιρώνης: Να μοιραστούν τα σκουπίδια της Τρίπολης στην Πελοπόννησο...

  • Στην εκπομπή «Τώρα» του τηλεοπτικού σταθμού «Σκάι» και στην Άννα Μπουσδούκου μίλησε ο δημοσιογράφος του «Καλημέρα Αρκαδία», Μιχάλης Σακελλαράκης, για το οξύτατο πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη.
  • "Άφαντος" ο Δ. Παυλής "κάρφωσε" η παρουσιάστρια
  • Οι κάτοικοι του Λεβιδίου θέλουν να προστατεύσουν την περιοχή natura του Μαινάλου

Έγινε αναφορά στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο το οποίο συζητούσε επί 5 ώρες το πρόβλημα, χωρίς να πάρει καμία απόφαση, ενώ μεταφέρθηκαν και οι πληροφορίες του ρεπορτάζ για τα ασφαλιστικά μέτρα που έγιναν από τους κατοίκους του Λεβιδίου και αναμένεται η απόφαση να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Μιχάλης Σακελλαράκης εξήγησε ότι οι κάτοικοι στο Λεβίδι αρνούνται τη μεταφορά σκουπιδιών στη χωματερή τους, επειδή είναι σημείο «Natura», θέλοντας να προστατευόσουν το Μαίναλο..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης ξαναμίλησε για "συναίνεση ή ΤΕΡΝΑ" (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) με δηλώσεις του στην εκπομπή και έκανε την δική του πρόταση - λύση: "να μοιραστούν τα σκουπίδια στους υπάρχοντες χώρους εναπόθεσης της Πελοποννήσου (σε διάφορους σκουπιδότοπους σε όλη την Πελοπόννησο, για να μην σηκώσει όλο το βάρος μία περιοχή), μέχρι να υπάρξει νόμιμος και αδειοδοτημένος τόπος".

«Δε θέλω να υποδείξω εγώ κάποια λύση, δεν είναι σωστό και δεν είναι δική μου αρμοδιότητα» είπε χαρακτηριστικά.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου