PYLOS NEWS MESSINIA

ΤΑ ΕΣΟΥΡΕ ΣΤΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

  • Στην Τρίπολη σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών της Τρίπολης
  • Τα "έσουρε" στους πολίτες που αντιδρούν
  • Και έβαλε και κατά "σκανδαλώδους" συμπεριφοράς Τατούλη και πρόβλεψε ότι "ο Υπουργός Εσωτερικών να δεχθεί λύση χωρίς τη συναίνεση του αποδέκτη".

Ο Υπουργός είχε συνάντηση με δημάρχους και πολίτες, σχετικά με την επίλυση του προβλήματος, άκουσε όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Τρίπολης, περιφερειακούς συμβούλους, αλλά και εκπροσώπους από τα χωριά του Λεβιδίου και της Δόριζας,

Αργότερα τα "έσουρε" στους πολίτες που αντιδρούν, λέγοντας, μεταξύ άλλων, κατά την διάρκεια συνέντευξης:

"Μιλάμε λες και το πρόβλημα το δημιούργησε κάποιος άλλος... Δεν άκουσα λύσεις! Έχει τελειώσει η περίοδος των ΟΧΙ! Όταν δημιουργώ ένα πρόβλημα ή θα τα φορτωθεί μια περιοχή ή η πόλη ή θα πληρώσω κάποια ΤΕΡΝΑ, δηλαδή κάποιος θα περιμένει στη γωνία για να κερδοσκοπήσει... Μη λέτε, λοιπόν, δήμαρχε να είσαι ενάντια στα συμφέροντα... Εσείς οι ίδιοι είστε;"

Μίλησε για "σκανδαλώδη συμπεριφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου όλα αυτά τα χρόνια", ζήτησε "συναίνεση" και πρόσθεσε ότι "δεν πρόκειται και δεν έχω και τη δικαιοδοσία να διατάξει με μια ΚΥΑ, μια άλλη περιφέρεια να πάρει τα σκουπίδια σας".
Και συμπλήρωσε: "Δύο είναι οι λύσεις που υπάρχουν. 'Η να μειώσουμε τα σύμμεικτα απορρίμματα μας ή θα πληρώσουμε να τα διαχειριστεί κάποιος μεγαλοεργολάβος, έτσι όπως πάμε".
Τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να ελαχιστοποιηθεί ο όγκος των απορριμμάτων και έτσι "μέχρι και η Δούρου θα το δει το θέμα".
Διευκρίνισε ότι οποιαδήποτε λύση δοθεί, θα δοθεί με τη σύμφωνη γνώμη του, όχι με τη λογική του "αποφασίζουμε και διατάζουμε".
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου