PYLOS NEWS MESSINIA

ΠΑΜΕ: «Άλματα προς τα πίσω» σε σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις

pame2Για «άλματα προς τα πίσω» σε σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις αλλά και την πρόταση νόμου που είχε πραγματοποιήσει η σημερινή κυβέρνηση ως αξιωματική αντιπολίτευση τρεις μήνες πριν, κατηγόρησε τον υπουργό Εργασίας, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ).
«Η άμεση αποκατάσταση των 751 ευρώ μετατράπηκε σε σταδιακή και αόριστη αποκατάσταση η όποια θα προέλθει από διαπραγματεύσεις μεταξύ των κοινωνικών εταίρων. Παράλληλα το αναπτυξιακό σοκ που ανέφερε σχετίζεται με νέα προνόμια προς τις επιχειρήσεις διότι πάνω απ’ όλα είναι οι ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων», ανέφερε σε ανακοίνωση του.
Κάλεσε ακόμη «τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να μην περιμένουν, να μην κάνουν βήμα πίσω και να παραμείνουν σταθερές στις διεκδικήσεις που αγωνιστικά έχουν διατυπώσει τα προηγούμενα χρόνια για τους μισθούς, τις συλλογικές συμβάσεις, το ασφαλιστικό, για την προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου