PYLOS NEWS MESSINIA

“Λίγο ακόμα να σηκωθούμε” !

galanopoulos thothorosΤου Θόδωρου Γαλανόπουλου
Θα ξεκινήσω λέγοντας δυο κουβέντες για κάτι διαδικαστικά που κάθονται στο λαιμό ορισμένων! Ο όρκος όταν τον δίνεις, είτε είναι θρησκευτικός, είτε πολιτικός, είτε ορκίζεσαι στη μπέσα σου, μια σημασία έχει! Να τον τηρείς! Γιατί έχουμε δει πολλούς θρησκευόμενους που ορκιστήκαν να μας προστατεύουν, και … «με του Χριστού την πίστη την αγία μας αλλάξανε την Παναγία»…! Τώρα όσον αφορά την νέα κυβέρνηση, όσα και να περιμένει ο καθένας από αυτήν, για μένα ένα έχει σημασία! Ας πέσει ηρωικά, ένα μετράει! Ότι σήκωσε το ανάστημα της και είπε δυο κουβέντες, που τις λέμε όλοι εμείς οι πολίτες κάθε μέρα! Δεν αντέχουμε άλλη λιτότητα, δεν μπορούμε να πληρώνουμε όλα αυτά τα γαμησιάτικα, άνεργη η μισή Ελλάδα! Να βρεθεί ένας άλλος τρόπος να επιβιώσουμε, και να πάρουν και αυτοί τα δανεικά τους! Με το να μας πάρουν το κεφάλι, δεν θα κερδίσουν ούτε αυτοί, ούτε η χώρα, ούτε η εθνική μας οικονομία!
Είχε καιρό να ακουστούν δυο κουβέντες με αξιοπρέπεια και λεβεντιά! Τους κοιτούσαμε τους Ευρωπαίους σαν έναν μεγάλο θεό, που θα ρίξει κεραυνούς, και μην τον ζαλίζετε το Δια μην τσαντιστεί και ανεβάσει το ΦΠΑ! Τόσα χρόνια δοτικοί, και η σφαλιάρα πήγαινε σύγνεφο! Ας ταράξουμε λιγάκι βρε αδερφέ τα ήρεμα νερά των λιμνών της Ευρώπης! Εδώ κολάει και η ρήση! Τι έχουν να χάσουν οι σκλάβοι; μόνο τις αλυσίδες τους! Και εδώ που τα λεμέ δεν είναι και λίγοι αυτοί που είναι ευχαριστημένοι από αυτήν την στάση της νέας κυβέρνησης! Και πολίτες που την ψήφισαν αλλά και άλλοι από άλλους πολιτικούς χώρους! Ένα ποσοστό επιτυχίας να κάνει και θα εκτοξεύσει τα ποσοστά του ο Συριζα! Άλλωστε η λιτότητα και αυτό το στραγγάλισμα της χώρας δεν είχε αφήσει κανέναν απ’ έξω! Εργάτες, μικρομεσαίους, επιχειρηματίες , εμπόρους , οι πάντες είχαν φάει στο πετσί τους την πετυχημένη τιμωριτική συνταγή της Γερμανίας! Και φυσικά όλοι κουβεντιάζουν, ότι αν υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα της κυβέρνησης, οι άλλοι που μας κυβερνούσανε τόσα χρόνια, μάλλον θα πρέπει να βρουν καλή κρυψώνα να κρυφτούν! Δηλαδή δεν είναι και λίγο, να έρθουν τα πάνω κάτω σε λίγες μέρες; από κάτι αριστερούς, αναρχικούς και άθεους; Ναι μα το θεό! Όσον αφορά την μοναδική φωνή καθαρής εναντίωσης αυτήν του Ποταμιού, είναι πολύ λογικό να υπάρχει! Συριζα.. περάσανε από την εξουσία και τώρα την μουντζώνουμε!
Αν αυτοί οι καημένοι ήταν στη θέση του Καμμένου δεν θα ήταν τώρα τόσο ..κλαμένοι !
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου