PYLOS NEWS MESSINIA

Μήνυμα Σταθάκη προς εφοπλιστές: «Δεν θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί»

Stathakis«Δεν θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί» διαμήνυσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητής οικονομικών, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας σε Ναυτιλιακό Φόρουμ, σχετικά με το θεσμικό πλαίσιο της ναυτιλίας, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές
H ναυτιλία είναι διατεθειμένη να προσφέρει περισσότερα στον τόπο, υπό μία αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση: Τον σεβασμό του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου λειτουργίας από όλους, ήταν το μήνυμα που έστειλε, τρεις μέρες πριν τις εκλογές, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης, μιλώντας στο 1ο Ναυτιλιακό Φόρουμ που διοργάνωσε η εφημερίδα «Ναυτεμπορική».
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητής οικονομικών Γιώργος Σταθάκης, δήλωσε, μετά το τέλος της ομιλίας του, στην ερώτηση που του έγινε αν θα αλλάξει κάτι στο θεσμικό πλαίσιο της ναυτιλίας, ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση «δεν θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί».
Όπως υπογράμμισε, αν γίνουν αλλαγές, αυτές θα προέλθουν ύστερα από διαβούλευση και χωρίς αιφνιδιασμούς, ενώ υπογράμμισε ότι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα η ναυτιλία θα είναι παρούσα, όπως ήταν πάντα. Πρόσθεσε δε ότι όλα αυτά τα θέματα έχουν συζητηθεί κατά καιρούς, ατύπως, μεταξύ της ναυτιλιακής κοινότητας και εκπροσώπων του κόμματος.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου