PYLOS NEWS MESSINIA

Δήμαρχος Μεσσήνης ο Γ. Τσώνης!

  • Ο Γ. Τσώνης είναι ο Δήμαρχος Μεσσήνης, με διαφορά 7 ψήφους, όπως αποφάσισε το Εκλογοδικείο Καλαμάτας
  • Συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα έχει ως εξής: 9.218 ψηφοδέλτια ο Στ. Αναστασόπουλος και 9.225 ο Γ. Τσώνης
  • Οι πρώτες πληροφορίες αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης, αντίθετα με τις πρόσφατες, κάνουν λόγο για μη κατάθεση αίτησης αναίρεσης εκ μέρους του Στάθη Αναστασόπουλου ("μάλλον όχι" δηλώνει το περιβάλλον Στάθη Αναστασόπουλου)
  • Η απόφαση του Εκλογοδικείου είναι άμεσα εκτελεστή ("από αύριο")

Σε περίπτωση, πάντως, που θα ακολουθήσει η διαδικασία του Συμβουλίου της Επικρατείας (κατάθεση αίτησης αναίρεσης κατά της απόφασης του Εκλογοδικείου Καλαμάτας), εάν τελικά ο Στάθης Αναστασόπουλος δεν αποδεχθεί την απόφαση του Εκλογοδικείου Καλαμάτας επί της εκδικασθείσας ένστασης Γ. Τσώνη, που είχε το συγκεκριμένο ανατρεπτικό αποτέλεσμα, το... θρίλερ θα συνεχιστεί αλλά με αντιστροφή πια των ρόλων και πρωταγωνιστή και δήμαρχο τον Γ. Τσώνη, μέχρι τότε...

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
 
Μετά από μεγάλη αναμονή παίρνουμε σήμερα, με την απόφαση του δικαστηρίου, εκείνο που μας έδωσαν με την ετυμηγορία τους οι δημότες του Δήμου Μεσσήνης, στις 25 Μαΐου του 2014. Με καθυστέρηση 4,5 μηνών, αναλαμβάνουμε την ευθύνη του Δήμου Μεσσήνης για την επόμενη πενταετία, με μοναδικό στόχο να μεταμορφώσουμε το Δήμο Μεσσήνης.

Για μας, δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Είναι ώρα ευθύνης. Είναι καιρός για σκληρή δουλειά, και κυρίως για να αναπληρώσουμε το χαμένο χρόνο και να τρέξουμε θέματα για τα οποία ο χρόνος είναι πιεστικός.

Ευχαριστώντας για μια ακόμη φορά τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, αλλά και όσους για οποιοδήποτε λόγο δεν είμαστε η επιλογή τους, θέλω να καταστήσω σαφές ότι νικητές δεν είμαστε εμείς, είναι ο λαός της Μεσσήνης. Δίνουμε τη διαβεβαίωση ότι θα είμαστε η Δημοτική Αρχή όλων ανεξαιρέτως των κατοίκων του Δήμου Μεσσήνης.

Η νέα Δημοτική αρχή, χωρίς αποκλεισμούς, ενωτικά, με νέες αντιλήψεις για την τοπική αυτοδιοίκηση, θα ενδιαφέρεται, θα συμμετέχει, θα σχεδιάζει, θα προγραμματίζει και θα αγωνίζεται με πάθος για τα συμφέροντα του Δήμου. Είμαστε αποφασισμένοι να σηκώσουμε τα μανίκια, να δουλέψουμε σκληρά, μεθοδικά, συλλογικά, και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες του Δήμου μας, ώστε να τον κάνουμε ανθρώπινο, αξιοζήλευτο και δημιουργικό. Κι αυτό θα είναι το έργο όλων μας, γιατί θα είναι κοινή και η προσπάθειά μας, στην οποία θέλουμε τους συνδημότες μας αρωγούς και συμπαραστάτες.

Μαζί θα τα καταφέρουμε να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Μεσσήνης, να τον οδηγήσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης, να πετύχουμε την ποιότητα ζωής που αξίζει στους κατοίκους, να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου