PYLOS NEWS MESSINIA

Βίντεο δείχνει καρέ – καρέ τη σύλληψη των συνεργατών του Ξηρού στην Καλαμάτα

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την σύλληψη των κατηγορούμενων ως συνεργατών του Χριστόδουλου Ξηρού στην Καλαμάτα έφερε στη δημοσιότητα το δελτίο ειδήσεων του STAR. Οι δύο κατηγορούμενοι, ένας αλλοδαπός και ένας απότακτος αστυνομικός, συνελήφθησαν έπειτα από ένταλμα του ανακριτή για σωρεία κακουργηματικών πράξεων που αφορούν στα αδικήματα της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και όπλων και της υπόθαλψης εγκληματία. Σήμερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή. Διαβάστε το προφίλ των δραστών και δείτε το βίντεο από τη σύλληψη. 
Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής να σταματούν σε κεντρικό δρόμο της Καλαμάτας στην οδό Κρήτης το αυτοκίνητο με τους άνδρες που συνελήφθησαν.
 
Περίπου 5 αστυνομικοί βγαίνουν από διάφορα αυτοκίνητα κρατώντας στα χέρια τους όπλα και κυκλώνουν το αυτοκίνητο. Βγάζουν από το αυτοκίνητο τους δράστες και αφού τους βάλουν χειροπέδες τους οδηγούν σε άλλο αυτοκίνητο με το οποίο τελικά μεταφέρθηκαν στην Αθήνα.

Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου