PYLOS NEWS MESSINIA

Έκλεψαν 114 κιλά λάδι στη Λάμπαινα αλλά τους βρήκε η Αστυνομία

e2b60c0f7b38085a109be018b407a9c9_L

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι προχθες το πρωί έκλεψαν 114 κιλά ελαιόλαδο από αποθήκη ελαιοπαραγωγού στη Λάμπαινα, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι στο παρελθόν είχαν κλέψει και χρήματα από δύο σπίτια και πάλι στη Λάμπαινα.
Πρόκειται για έναν 28χρονο και έναν 34χρονο από την Αλβανία, οι οποίοι νωρίς χθες το πρωί έκλεψαν το λάδι από τη Λάμπαινα. Αργότερα εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια της Καλαμάτας σε πρακτορείο μεταφορών της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, όπου και συνελήφθηκαν. Οι δύο δράστες επρόκειτο να φύγουν για τη χώρα τους ενώ μαζί τους είχαν και μέρος του ελαιολάδου που έκλεψαν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα ίδια άτομα στις 8 και στις 12 Ιανουαρίου είχαν κλέψει χρήματα από δύο σπίτια της Λάμπαινας. Υπολογίζεται ότι το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν ανέρχεται στις 4.000 ευρώ.
Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου