PYLOS NEWS MESSINIA

Ηλ. Κανάκης: Καταγγέλλει την δημοτική αρχή για μεθοδεύσεις και υποβάθμιση του Δ.Σ. Πύλου – Νέστορος

kanakis ilias3Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ηλίας Κανάκης καταγγέλλει την δημοτική αρχή για για μεθοδεύσεις και υποβάθμιση του Δ.Σ. Πύλου – Νέστορος.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κανάκης στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Με τον πλέον σαφή τρόπο ο Δήμαρχος και πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου δήμου Πύλου Νέστορος έδειξαν δείγματα γραφής για τον τρόπο που θέλουν να λειτουργεί το δημοτικό συμβούλιο. Για τη συνεδρίαση  στις 19 Δεκεμβρίου υπήρχαν δυο προσκλήσεις, η πρώτη αφορούσε 26 θέματα ημερήσιας διάταξης με τελευταίο το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου για το 2015 και η δεύτερη τον προϋπολογισμό του δήμου για το 2015.
Με το πρόσχημα δυο προσκλήσεων αλλά την ίδια μέρα έφερναν σε συζήτηση και μάλιστα ύστερα από 26 θέματα ημερήσιας διάταξης το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου και τον προϋπολογισμό! Από την πλευρά της αντιπολίτευσης μείζονα και ελάσσονα ζητήθηκε πριν την έναρξη της συνεδρίασης το πλέον αυτονόητο, να αναβληθεί το θέμα του προϋπολογισμού και να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία διότι με αυτές τις μεθοδεύσεις υποβαθμίζεται ο ρόλος του δημοτικού συμβουλίου όταν καλείτε να αποφασίσει για μείζονα θέματα του δήμου χωρίς τον απαραίτητο χρόνο  προετοιμασίας και κάτω απο ασφυκτική πίεση.
Ο δήμαρχος και πρόεδρος χωρίς να δώσουν εξηγήσεις απέκλεισαν το αίτημα της αντιπολίτευσης και αυτή αποχώρησε σύσσωμη καταγγέλλοντας το δήμαρχο και τον πρόεδρο για μεθοδεύσεις που υποβαθμίζουν το ρόλο του συμβουλίου και τορπιλίζουν το δημοκρατικό και ουσιαστικό διάλογο.»
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου