PYLOS NEWS MESSINIA

Στο… φουλ για εκλογές οι κυβερνητικοί βουλευτές

Στο… φουλ για εκλογές οι κυβερνητικοί βουλευτές
Decrease Font Size

Η επίσπευση της προεδρικής εκλογής από μέρους της κυβέρνησης …έβαλε φωτιά στα πόδια των «γαλάζιων» βουλευτών οι οποίοι ετοιμάζονται ήδη για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα τα γραφεία των περισσότερων βουλευτών έχουν μπει σε προεκλογικούς ρυθμούς.
Με λίγα λόγια οι γαλάζιοι βουλευτές έχουν ήδη ξεκινήσει άτυπη προεκλογική εκστρατεία, αφού γνωρίζουν ότι με τις σημερινές δημοσκοπικές συνθήκες η επανεκλογή για τους περισσότερους θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αν συνυπολογίσει κανείς και το μπόνους των 50 εδρών που αυξάνει τις έδρες του πρώτου σε βάρος του δεύτερου κόμματος.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Γιάννης Μιχελάκης οποίος …μετακομίζει από το Επικρατείας στη Β’ Αθήνας μετά την πρώτη ψηφοφορία της προεδρικής εκλογής την περασμένη Τρίτη βρέθηκε στο «Κάραβελ» όπου πραγματοποίησε την πρώτη μεγάλη εκδήλωση με έντονα προεκλογικά στοιχεία. Ο ίδιος μπορεί να εξέφρασε τη βεβαιότητα του για εκλογή πρόεδρου αλλά γνωρίζει πολύ καλά ο ανταγωνισμός στη Β Αθήνας είναι αδυσώπητος και βαριά ονόματα θα μείνουν εκτός κοινοβουλίου. Μια μέρα πριν και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης, κάλεσε σε γεύμα πολλά κομματικά στελέχη της μεγαλύτερης περιφέρειας, σε ταβέρνα στο Νέο Ηράκλειο.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου