PYLOS NEWS MESSINIA

Σταύρο χάσατε …

galanopoulos thothorosΤου Θόδωρου Γαλανόπουλου
Σταύρος Δήμας : Σα να πας σε γιορτή και να σου σερβίρουν για μεζέ πατάτες γιαχνί !Σταύρος Δήμας : Σαν να πας στο πρώτο σου ραντεβού με ωραία γκόμενα και να πας αξύριστος άπλυτος και με τα παντελόνια της δουλειάς γεμάτα γράσα και λάδια ..
Σταύρος Δήμας :… Σαν σαλάτα λάχανο μαρούλι χωρίς λάδι , ξύδι λεμόνι και αλάτι …
Σταύρος Δήμας : Θα χάσουμε που θα χάσουμε που να ψάχνουμε για τον καλλίτερο να του τάξουμε μια ευπρεπή ήττα χριστουγεννιάτικα ;;
Μα είναι δυνατόν αγαπητοί μου συγκυβερνώντες να θέλετε να πιάσετε 180 με το Σταυρό Δήμα ; Τι 180 ; Αυτή η καρούτα δεν πιάνει ούτε 70 στον κατήφορο ! Εσείς σκοπεύετε σοβαρά με αυτό το πρόσωπο να δελεάστε τους ανεξαρτήτους και όσους τέλος πάντων θα βλέπανε με καλό μάτι να πέσει ένα πρόσωπο που να κάνει μπαμ και να μη μπορείς εύκολα να αρνηθείς ;
Τι να σας πω ; Μόνο η ατάκα του Ζήκου του μπακαλόγατου μου έρχεται στο μυαλό ! «Ωραίο βοίδαρο πήρατε στο σπίτι σας» Φυσικά και καταλαβαίνουν άπαντες ότι επειδή ο θεσμός του προέδρου πάσχει , και αυτήν την ώρα θα χρειαζότανε ένα τρανταχτό όνομα να δώσει μια ώθηση και να βοηθήσει και εσάς που λέτε ότι θέλετε τάχα να συνεχίσετε το «έργο» σας ! Όμως η επιλογή σας ,πιθανόν αναγκαστική , γιατί κανένας δεν θα άφηνε τις γιορτές του για να φάει στη μάπα μια πατσαβούρα, ή να ψηφιστεί κουτσά στραβά με 180 και να είναι ένα αντρίκελο για τα νέα μέτρα που θέλει να επιβάλει η Γερμανία και να μας γονατίσει τελείως. Η επιλογή σας λοιπόν μυρίζει ήττα από 500 χιλιόμετρα μακριά! Μυρίζει ήττα εκλογής προέδρου , ήττα στις επερχόμενες εκλογές και ούτε καν εμφανιστήκαν οι τρανταχτές σας επιλογές όπως Καραμανλής ή κάποιοι άλλοι που μάλλον μόλις άκουσαν το όνομα τους έτρεξαν να κρυφτούν για να μην εκτεθούν σε ένα παζάρι επιβίωσης της συγκυβέρνησης σας! Και καλά οι νεοδημοκρατες θα ψηφίσουν κι αυτοί με κρύα καρδιά έναν άχρωμο άοσμο και άγευστο μπαλαντέρ της παράταξης τους! Οι Πασόκοι σαν τι θα ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα ; … Αλλά κατάλαβα , σαν χρωστούμενο από την εκλογή Παπούλια ! Σας ψηφίσαμε τον κολλητό της Μιμής , βγάλτε τώρα την υποχρέωση! Εντάξει μάλλον πρόκειται για άτολμη ηρωική έξοδο! Τα μετρήσατε τα ξαναμετρήσατε δεν έβγαιναν τα κουκιά, και μείνατε με το Δήμα στο χέρι …! Κοιτάτε και το χρηματιστήριο 11% κάτω .. Καλό σας ταξίδι ! Και άμα δείτε το Βενιζέλο πέστε του να πάρει την Αφροδίτη Αλ Σαλεχ να του δίνει και να μη μας γράφει καθόλου ! Ο Ελληνικός λαός πλήρωσε πολλά ! Ώρα είναι να πληρώσετε κι εσείς !
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου