PYLOS NEWS MESSINIA

Λυκουρέντζος για υποψηφιότητα Εύης Τατούλη: Δεν ασχολιέμαι αλλά χαίρομαι...

20:00 - 15/12/2014

Τι είπε ο Λυκουρέντζος για τη βουλευτική υποψηφιότητα της Εύης Τατούλη!

Ύστερα από σχετική ερώτηση που του τέθηκε, ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, απάντησε για την βουλευτική υποψηφιότητα της κόρης του Πέτρου Τατούλη: «Ουδέποτε ασχολήθηκα με τη συγκατοίκηση του συνδυασμού, χαίρομαι που ανανεώνεται το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία. Έχουμε κοινό στόχο την νίκη μας στην Αρκαδία και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα στο νομό».

-----------
  • Λυκουρέντζος: «Να εκλεγεί τώρα Πρόεδρος. Αν όχι, θα είμαι ξανά υποψήφιος στην Αρκαδία»
Την άποψή του ότι πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή εξέφρασε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ και πρώην Υπουργός, Ανδρέας Λυκουρέντζος, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα, στα ΜΜΕ.
Ο κ. Λυκουρέντζος είπε ότι σταθεροποιείται η Ελληνική Οικονομία και ότι «η αμείλικτη πραγματικότητα είναι ότι η οικονομία χρειάζεται στέρεο έδαφος. Η πολιτική αβεβαιότητα επιφυλάσσει δυσμενείς συνέπειες.
Μία εθνική περιπέτεια δεν έχει νικητές, θα έχει μόνο ηττημένους».
Στη συνέχεια, μίλησε και για τα λάθη της Κυβέρνησης αναφέροντας: «Έγιναν και λάθη, όπως αυτό με τον ΕΝΦΙΑ. Υπήρξε υπερφορολόγηση. Είναι αναγκαίο να αποφασιστεί ένα κατώτατο αφορολόγητο εισόδημα για όλους τους Έλληνες.
Δεν διεκδικούμε το αλάθητο για τη διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ, όμως δεν προτάξαμε το κομματικό μας συμφέρον, τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και δεν βάλαμε σε περιπέτειες τη χώρα».
Πάντως, σημείωσε ότι «αν γίνουν οι εκλογές, θα είμαι πάλι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Αρκαδία με επιχείρημα την προσωπική μου διαδρομή και θα συνεχίσω να μάχομαι για τα συμφέροντα του τόπου μας».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου