PYLOS NEWS MESSINIA

Οι μαθητές του 2ου δημοτικού Πύλου στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο δημαρχείο Πύλου-Νέστορος

dp5Την Παρασκευή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πύλο
Μέσα σε ένα όμορφο, χειμωνιάτικο κλίμα, οι μαθητές της πρώτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, στόλισαν σήμερα το πρωί, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος.
Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης και το προσωπικό του Δημαρχείου, υποδέχθηκαν με ζεστασιά τους μικρούς μαθητές, προσφέροντάς τους ροφήματα.Τα παιδιά, χωρίς να τους πτοεί ο βροχερός καιρός, συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους, πάντα ευδιάθετα και καλοπροαίρετα, , στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις χειροτεχνίες τους και τραγούδησαν γνωστές μελωδίες των Χριστουγέννων, ανταλλάσοντας ευχές.
Φεύγοντας, ανανέωσαν το ραντεβού, για το απόγευμα της Παρασκευής, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, στην Πύλο, όπου θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου.
Την Παρασκευή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πύλο
Επίσης, την έναρξη των Εορταστικών Εκδηλώσεων στο Δήμο Πύλου-Νέστορος σηματοδοτεί επίσημα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, στην Πύλο.
Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, μαζί με τους μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου της Πύλου, θα ανάψουν τα φωτάκια του Δέντρου, υπό τη μουσική συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Πύλου-Νέστορος.
Η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με Συλλόγους, φορείς και ιδιώτες, προγραμματίζει μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, με στόχο να δώσει χαρά και ζωντάνια στην καθημερινότητα μικρών και μεγάλων.
‘Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να δημιουργήσουμε μια επιτυχής εορταστική ατμόσφαιρα, και περιμένουμε όλο τον κόσμο, μικρούς, μεγάλους, φίλους, γνωστούς και αγνώστους, για να γιορτάσουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου