PYLOS NEWS MESSINIA

Ανακοίνωση Υπουργείου για ψήφισμα ΟΛΜΕ

Σχετικά με το ψήφισμα της ΟΛΜΕ, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας την 17η Οκτωβρίου 2014 με το οποίο καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων «να καταδικάσει δημόσια και έμπρακτα την παρουσία των εκπροσώπων του φασισμού στην εκπαίδευση» το Γραφείο Τύπου του Υ.ΠΑΙ.Θ υπενθυμίζει ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου έχει ήδη καταδικάσει στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την 14η Οκτωβρίου 2014.
Παραθέτουμε τα ακριβή λόγια του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου: «Η δική μου θέση είναι αρνητική σε αυτό, δε θα το επιτρέψω εγώ αυτό. Δεν ξέρω τι όρια μου δίνει ο νόμος, ας πάνε στα δικαστήρια. Δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε μέσα στο χώρο του συνδικαλισμού, του εκπαιδευτικού συνδικαλισμού, να αρχίζουν να μπαίνουν ιδεολογίες, ταμπέλες, κόμματα, με αυτόν τον ευθύ τρόπο, είναι λάθος, δεν πρέπει να γίνει αυτό».
Συνεπώς κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι ανακάλυψαν την πυρίτιδα όταν τα γεγονότα δεν είναι έτσι. Επιπροσθέτως με βάση τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι η θέση της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ, για διεξαγωγή στο άμεσο μέλλον των εκλογών για τα συνδικαλιστικά όργανα στον χώρο της εκπαίδευσης με ενιαίο ψηφοδέλτιο είναι απαραίτητη. Ο Υπουργός Παιδείας έχει ενημερώσει σχετικά και τον Πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Κοτσιφάκη και τον Πρόεδρο της ΔΟΕ κ. Κόκκινο.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου