PYLOS NEWS MESSINIA

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Νέα ντροπολογία» για το ακατάσχετο των οφειλών ΝΔ


konstantopoulouΗ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλά στο Κόκκινο για τη νέα τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση στο ν/σ για το πολιτικό χρήμα
«Ντροπολογία που παραχωρεί ασυλία στα κόμματα για το ακατάσχετο των οφειλών τους» χαρακτήρισε μιλώντας στο ΚΟΚΚΙΝΟ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, την φωτογραφική διάταξη της συγκυβέρνησης, υπογραφόμενη από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της, η οποία διασφαλίζει ότι το 40% της κρατικής χρηματοδότησης δεν θα κατάσχεται, την ίδια ώρα που «ο τελευταίος πολίτης για οφειλές καταδιώκεται από τράπεζες, εισπρακτικές εταιρείες και πάσης φύσεως μέσα επίσπευσης».
Τόνισε ωστόσο, πως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δε θα σταματήσουν τις συνήθεις πρακτικές του παρελθόντος, συνεχίζοντας την αποποίηση των ευθυνών τους, διαμέσου «νέων μέσων και τεχνικών», μεταβιβάζοντας το βάρος των οφειλών τους στην ελληνική κοινωνία «θυσιάζοντας τον απλό πολίτη στο βωμό της προστασίας τους», ενώ επισήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα επιτρέψει την «ανενόχλητη και ανεμπόδιστη» ολοκλήρωση των σχεδίων τους.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου