PYLOS NEWS MESSINIA

Εκλογές ΕΝ.Π.Ε.: Μηδενική δυναμική Τατούλη

Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με θέμα «Εκλογή Μελών Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 08:30 π.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου, Αθήνα).

Έχουμε γράψει στο άμεσο παρελθόν για τη "γαλάζια μαργαρίτα" (Αγοραστός ή Τατούλης;) που ... μαδάει η Ν.Δ. προκειμένου να επιλέξει τον υποψήφιο της για Πρόεδρο των Περιφερειαρχών της Ελλάδας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη γενική συνέλευση οι εκτιμήσεις έκβασης της "μάχης" αυτής συνεχίζουν να δείχνουν σταθερά Κώστα Αγοραστό.



----------


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ AIRETOS.GR:



Εκλογές στην ΕΝΠΕ-Ποιοι παίζουν-Μηδενική δυναμική Τατούλη
3/10/2014

Με μία πρώτη ματιά στα εκλογικά αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών προβάδισμα σε αυτές τις εκλογές έχει ο υποψήφιος από την ΝΔ (Κώστας Αγοραστός) καθώς έχουν κερδίσει τις περισσότερες  Περιφέρειες ( 7 ) από τις 13.  Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ 2, ο ΣΥΡΙΖΑ 2 με την Περιφέρεια Αττικής όμως που δίνει τους περισσότερους εκλέκτορες ( 32), ο Πέτρος Τατούλης με τη στήριξη της ΝΔ και τη σιωπηλή στήριξη μέρους του ΠΑΣΟΚ καθώς δεν είχε δώσει χρίσμα σε κανέναν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, και,τέλος, ο ανεξάρτητος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κύριος Καρυπίδης.

Το όνομα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού ακούγεται ως η πιθανότερη υποψηφιότητα από τη ΝΔ ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα της κυρίας Δούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηματικό παραμένει η στάση του απερχόμενου Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου της ΕΝΠΕ Γιάννη Σγουρού.

Ο  Πέτρος Τατούλης προσπαθεί με δημοσιεύματα και τηλεοπτικούς σταθμούς να εμφανιστεί ως ο επικρατέστερος αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δε διαθέτει δυναμική για να διεκδικήσει με αξιώσεις 
την Προεδρία της ΕΝΠΕ.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου