PYLOS NEWS MESSINIA

Νέες συμβάσεις για ασφαλτοστρώσεις υπογράφει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος

asfaltostrosisΥπογράφηκαν οι συμβάσεις «Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών Οδών Δ.Ε. Πύλου» και «Βελτίωση Οδοποιίας Χιλιοχωρίων» την Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, η σύμβαση με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών Οδών Δ.Ε. Πύλου», προϋπολογισμού μελέτης 60.000,00 €, υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη και του ανάδοχου του έργου, Γεώργιου Καρακαξά. Στη συνέχεια υπογράφηκε η σύμβαση με τίτλο «Βελτίωση Οδοποιίας Χιλιοχωρίων», προϋπολογισμού μελέτης 40.000,00 €, μεταξύ του Δημάρχου και του αναδόχου του έργου, κ. Παναγιώτη Σταματέλου.
Εκτενέστερα, με την υπογραφή των συγκεκριμένων συμβάσεων, των οποίων η πίστωση προέρχεται από ΣΑΤΑ και ιδίους πόρους του δήμου Πύλου-Νέστορος, προβλέπεται η συντήρηση τμήματος της οδού Κρασάνου και άλλων τμημάτων ανώνυμων δημοτικών δρόμων, εντός της Δ.Κ. Πύλου. Επίσης προβλέπεται και η συντήρηση δημοτικών οδών εντός της Δ.E. Χιλιοχωρίων. Η προθεσμία αποπεράτωσης των δύο έργων έχει καθοριστεί σε έξι μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
«Δύο ακόμη έργα ζωτικής σημασίας για το Δήμο Πύλου-Νέστορος, υπογράφηκαν. Η Δημοτική Αρχή και οι συνεργάτες του δήμου εργάζονται σκληρά, σε καθημερινή βάση, για να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά του πολίτη. Ξέρουμε να ακούμε τους πολίτες, τις ανάγκες τους και να δίνουμε λύσεις σε αυτές.», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, υπογραμμίζοντας πως κυριότερος σκοπός των έργων ασφαλτόστρωσης είναι η οδική ασφάλεια και η μείωση ολισθηρότητας στους δρόμους.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου