PYLOS NEWS MESSINIA

ΠΑΜΕ Μεσσηνίας: «Το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας ψήφισε μείωση των ωρών εργασίας της καθαρίστριας»

ergatiko kentro kalamatasΜε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Μεσσηνίας καταγγέλλει την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας ότι με απόφασή του μείωσε τις ώρες εργασίας της καθαρίστριας του Εργατικού Κέντρου καθώς και στην μείωση των ενσήμων.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ τονίζει:
«Σε πλήρη εναρμόνιση με τις Κυβερνητικές Επιλογές, η συγκατοίκηση στην Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου  Καλαμάτας, της ΔΑΚΕ (ΝΔ) και του συνδυασμού Ανεξάρτητες Συνδικαλιστικές Συσπειρώσεις  Εργατών, (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΚΕ).
Ψήφισαν μείωση των ωρών εργασίας για την καθαρίστρια, για να εναρμονιστούν με τις οδηγίες του ΟΑΕΔ. Από 6,5 ώρες εργασίας της μείωσαν την σύμβαση στις 5,5 για να κατέβουν σύμφωνα με την σύσταση του ΟΑΕΔ, και της Κυβερνητικής Πολιτικής, κάτω από τις 6 ώρες ημερησίως και να τις κολλούν 22 αντί 25 ένσημα τον μήνα. Αρνήθηκαν να συζητήσουν για τις ευθύνες της Κυβέρνησης και του Κυβερνητικού Συνδικαλισμού πού τους θέσαμε. Μάλιστα σε παρέμβαση της Καθαρίστριας της είπαν να είναι ευχαριστημένη.  Είμαστε της είπαν από τα λίγα κέντρα πού έχουμε καθαρίστρια,  αφού η πολιτική είναι να δίνουν την καθαριότητα σε συνεργεία καθαρισμού.
Αυτός είναι Ο Κυβερνητικός Συνδικαλισμός συνάδελφοι πού καταδικάζουμε καθημερινά Αυτός ο Συνδικαλισμός δεν μας αφορά και δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν για αυτόν.
Εμείς του ΠΑΜΕ , δεν τρέφουμε αυταπάτες και δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Όλοι κινούνται στην ίδια κατεύθυνση. Και φυσικά δεν πρέπει να τρέφουν αυταπάτες οι εργαζόμενοι. Κάθε μέρα όσο πλησιάζει η Κυβερνώσα Αριστερά προς την εξουσία, δίνει δείγματα διακυβέρνησης και με την στάση των στελεχών της στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Την πρόταση την καταψήφισαν οι 2 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, και ένας συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ, πού από τον διάλογο πού ανοίξαμε προβληματίστηκε και ψήφισε Λευκό.»
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου