PYLOS NEWS MESSINIA

«Ο Δ. Καφαντάρης με την αντίληψη και τον τρόπο διοίκησής του κατάφερε να ισοπεδώσει την νομιμότητα»

kanakis5Καλεί τους συμβούλους της πλειοψηφίας να αντιδράσουν, τιμώντας τη λαϊκή εντολή και τον όρκο τους.
Σκληρή και ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου – Νέστορος Ηλίας Κανάκης για τα όσα διαδραματίστηκαν με τις τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις μέσα σε μια ώρα για να εγκριθεί η ΜΠΕ για το αγκυροβόλιο βίλας μεγαλοεπιχειρηματία.
Ο κ. Κανάκης καλεί τον δήμαρχο να μην κρύβεται και να απαντήσει όπως, επίσης, καλεί και τους συμβούλους της πλειοψηφίας να αντιδράσουν, τιμώντας τη λαϊκή εντολή και τον όρκο τους, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του.
Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση του κ. Κανάκη:
«Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος έχει καταφέρει πολλά στην μακρά αυτοδιοικητική του πορεία. Επί δεκαετίες με ακάματο μόχθο επιδίωξε να τον ακολουθεί η επικαιρότητα, πλουμισμένη με φωτογραφίες και ωραία λόγια. Η ιστορία όμως εκδικείται. Τώρα, που η επικαιρότητα προηγείται και ζητά απαντήσεις, ο Δήμαρχος «λείπει ταξίδι για δουλειές». Ο Δήμαρχος με την αντίληψη και τον τρόπο διοίκησής του κατάφερε να ισοπεδώσει την νομιμότητα και να εκθέσει την τοπική κοινωνία, που αλόγιστα νομίζει ότι του ανήκει. Ο Δήμαρχος κατάφερε, να ασχολείται ο τοπικός και ο Αθηναϊκός τύπος με δημοσιεύματα για την περιβόητη «Βίλα της Κορώνης», με υπότιτλους που μιλούν για αυθαιρεσία (REAL 14.9.2014, σελ. 48). Η επικαιρότητα αναμένει από τον Δήμαρχο να πάψει να κρύβεται και να αναλάβει τις ευθύνες του. Η τοπική κοινωνία απαιτεί από τους συμβούλους της πλειοψηφίας να αντιδράσουν, τιμώντας τη λαϊκή εντολή και τον όρκο τους. Όσο για την νομιμότητα, αυτή θα πρυτανεύσει και θα επιβληθεί από αρμόδια όργανα της Πολιτείας, που έχουν την εξουσία να ενεργούν αυτεπαγγέλτως. Κλείνοντας, ευχόμαστε στο Δήμαρχο, τα επίμαχα δημοσιεύματα να τα χρησιμοποιήσει ως συστατικές επιστολές για την εκλογή του στην Κ.Ε.Δ, που τον απασχολεί πολύ αυτό τον καιρό. Στους καιρούς που ζούμε μπορεί και να πιάσουν τόπο.»
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου