PYLOS NEWS MESSINIA

Η Πύλος, ο Σαμαράς και η …ορκωμοσία Καφαντάρη!

samaras pulo1Συλ­λέ­ξα­με δυ­ο σχό­λια α­πό την ε­φη­με­ρί­δα k­o­n­d­ra n­e­ws, τα ο­ποί­α έ­χουν Μεσ­ση­νια­κό εν­δι­α­φέ­ρον.Οι Μεσ­ση­νια­κές αλ­λα­γές του Σα­μα­ρά με­τά την Πρω­θυ­πουρ­γί­α και το C­o­s­ta N­a­v­a­r­i­no.
Ο Πρω­θυ­πουρ­γός Αν­τώ­νης Σα­μα­ράς κρά­τη­σε την πα­ρά­δο­ση. Δε­κα­πεν­ταύ­γου­στο στην Πύ­λο, με ου­σι­α­στι­κές δι­α­φο­ρές ό­μως α­πό τις συ­νή­θει­ες του πα­ρελ­θόν­τος.Για δεύ­τε­ρη φο­ρά δεν πή­γε στο “πα­ρα­δο­σια­κό” ξε­νο­δο­χεί­ο της Πύ­λου, αλ­λά στο με­γά­λο και πο­λυ­τε­λές C­o­s­ta N­a­v­a­r­i­no.
Και εί­ναι φυ­σι­κό να υ­πάρ­χει αυ­τή η αλ­λα­γή. Κυ­ρί­ως εί­ναι οι λό­γοι α­σφα­λεί­ας, τους ο­ποί­ους πα­ρέ­χει με το πα­ρα­πά­νω το υ­περ­σύγ­χρο­νο ξε­νο­δο­χεί­ο.Πρω­θυ­πουρ­γός εί­ναι για ό­σους.­..πα­τρι­ώ­τες του Αν­τώ­νη δεν το έ­χουν συ­νει­δη­το­ποι­ή­σει!Πολ­λοί ό­μως Μεσ­σή­νιοι, οι ο­ποί­οι ή­ξε­ραν τις συ­νή­θει­ες του Σα­μα­ρά, έ­χουν νοι­ώ­σει.­..ά­βο­λα, α­φού εί­χαν μά­θει να την “στή­νουν” στην εί­σο­δο του πα­λιού ξε­νο­δο­χεί­ου πε­ρι­μέ­νον­τας τον αρ­χη­γό να κα­τέ­βει για να τον δουν και να ζη­τή­σουν τα.­.. δέ­ον­τα!
Με­ρι­κοί που ή­θε­λαν να δεί­ξουν, πως έ­χουν .­..συγ­κε­κρι­μέ­νο ραν­τε­βού, κρα­τού­σαν έ­ναν (συ­νή­θως) ά­δει­ο φά­κε­λο, κατ´ προ­τί­μη­ση χρώ­μα­τος μπλε, ώ­στε να βλέ­πουν οι άλ­λοι που πε­ρί­με­ναν, πως έ­χουν δου­λειά και ό­χι α­πλά να πουν.­..κα­λη­σπέ­ρα.
Φυ­σι­κά για κα­λη­μέ­ρα πή­γαι­ναν, αλ­λά κα­λη­σπέ­ρα γι­νό­ταν α­πό το.­.. πε­ρί­με­νε!
Μή­πως ή­ταν για ο­ρι­σμέ­νους πα­λαι­ο­σα­μα­ρι­κούς κα­λύ­τε­ρα, την ε­πο­χή που ή­ταν α­πλός Βου­λευ­τής;
 .­.­.­.­.­.­.­.­.­.­.­.­.­.­.­.­.­.­.­..
Η πρώ­τη ορ­κω­μο­σί­α Δη­μάρ­χου στην Πύ­λο, με την .­..ελ­πί­δα να πα­ρα­στεί ο Σα­μα­ράς!
Ε­άν υ­πήρ­χε .­..Νόμ­πελ υ­πο­τέ­λειας και “προ­σαρ­μο­γής”, τό­τε σί­γου­ρα θα το κέρ­δι­ζε ο Δή­μαρ­χος Πύ­λου-Νέ­στο­ρος, Δη­μή­τρης Κα­φαν­τά­ρης.
Ο Δή­μαρ­χος, ο ο­ποί­ος ε­πα­νε­ξε­λέ­γη στις πρό­σφα­τες ε­κλο­γές, ε­πέ­λε­ξε την χτε­σι­νή μέ­ρα για την ορ­κω­μο­σί­α του.
Πρώ­τη ορ­κω­μο­σί­α Δη­μο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου σε ό­λη την Ελ­λά­δα.
Προς τι ό­μως τέ­τοι­α.­.. πρεμούρα.
Ήταν το γεγονός πως το Δεκαπενταύγουστο θα ήταν στην Πύλο, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Έτσι χάλασε τις διακοπές όλων των εκλεγμένων Συμβούλων προκειμένου ο ίδιος να έχει την…τιμή να είναι ο Σαμαράς στην ορκωμοσία.
Μόνος τα σκέφτηκε ο Δήμαρχος, μόνος …έμεινε
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου