PYLOS NEWS MESSINIA

Θ. Πετράκος: «Η Περιφέρεια αδιαφορεί εντελώς για το λιμάνι της Κορώνης»

koroni1Σχο­λι­ά­ζον­τας την α­πάν­τη­ση του υ­πουρ­γεί­ου α­νά­πτυ­ξης και αν­τα­γω­νι­στι­κό­τη­τας σχε­τι­κά με το έρ­γο α­πο­κα­τά­στα­σης του λι­μα­νιού της Κο­ρώ­νης ο βου­λευ­τής Μεσ­ση­νί­ας του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ Θα­νά­σης Πε­τρά­κος το­νί­ζει ό­τι η Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου δεν έ­χει υ­πο­βά­λει αί­τη­μα για να εν­τα­χθεί το έρ­γο της α­πο­κα­τά­στα­ση του λι­μα­νιού της Κο­ρώ­νης στο Πρό­γραμ­μα Δη­μο­σί­ων Ε­πεν­δύ­σε­ων (Π.Δ.Ε.) για το έ­τος 2014.
Συγ­κε­κρι­μέ­να, ο κ. Πε­τρά­κος στην δή­λω­σή του α­να­φέ­ρει ό­τι:
«Ό­πως προ­κύ­πτει α­πό την ε­πι­συ­να­πτό­με­νη α­πάν­τη­ση του Υ­πουρ­γεί­ου Α­νά­πτυ­ξης και Αν­τα­γω­νι­στι­κό­τη­τας η Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου δεν έ­χει υ­πο­βά­λει αί­τη­μα για να εν­τα­χθεί το έρ­γο της α­πο­κα­τά­στα­ση του λι­μα­νιού της Κο­ρώ­νης στο Πρό­γραμ­μα Δη­μο­σί­ων Ε­πεν­δύ­σε­ων (Π.Δ.Ε.) για το έ­τος 2014.
limani koronisΟι ευ­θύ­νες της Πε­ρι­φέ­ρειας Πε­λο­πον­νή­σου εί­ναι με­γά­λες και α­πο­δει­κνύ­ε­ται για μια α­κό­μη φο­ρά ό­τι οι ε­ξαγ­γε­λί­ες και τα με­γά­λα λό­για εί­ναι α­πλώς «φύ­κια για με­τα­ξω­τές κορ­δέ­λες». Η Πε­ρι­φέ­ρεια για μια α­κό­μη φο­ρά α­δι­α­φο­ρεί εν­τε­λώς για να υ­λο­ποι­η­θεί ε­πι­τέ­λους η α­πο­κα­τά­στα­ση του λι­μα­νιού της Κο­ρώ­νης. Ε­πει­δή εί­ναι α­πα­ρά­δε­κτο ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης να εμ­παί­ζει τους πο­λί­τες της Κο­ρώ­νης ο­φεί­λει ά­με­σα να προ­χω­ρή­σει σε ό­λες τις α­πα­ραί­τη­τες ε­νέρ­γει­ες ώ­στε να εν­τα­χθεί το έρ­γο της α­πο­κα­τά­στα­σης του λι­μα­νιού της Κο­ρώ­νης στο Π.Δ.Ε. για να ξε­κι­νή­σει ε­πι­τέ­λους η κα­τα­σκευ­ή του έρ­γου.»
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου