PYLOS NEWS MESSINIA

Διαμαρτυρία πολιτών για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες της Μεσσηνίας

prosbasi se paraliesΠαρεμποδίστηκαν από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας να προσεγγίσουν  την παραλία Τσιούγκας Βασιλιτσίου
Ταλαιπωρία από την στάση οργανωμένης αντίστασης ανδρών ιδιωτικής ασφάλειας οι οποίοι παρεμπόδισαν την πρόσβαση στη θάλασσα της περιοχής Τσιούγκας Βασιλιτσίου υπέστησαν πολίτες, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, ο περιφερειακός σύμβουλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Παναγιώτης Κάτσαρης, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πύλου-Νέστωρος εκλεγμένου με τον συνδυασμό Ε.ΣΥ.ΠΡΩΤ.Α, Δημήτρης Σιψάς, οι οποίοι προσπάθησαν να κολυμπήσουν στην συγκεκριμένη περιοχή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες αλλά και για την έκφραση της αντίθεσης τους στο επιχειρούμενο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
prosbasi se paralies1 Η προσέγγιση στη θάλασσα έγινε μέσα από δύσβατη και απόκρημνη περιοχή με προφανή τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. Κατά τη διάρκεια που ο κόσμος έκανε μπάνιο ταχύπλοο χωρίς διακριτικά παρενόχλησε τους λουόμενους με αποτέλεσμα να κληθεί το λιμεναρχείο. Για όλα αυτά ο βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Χριστόπουλος επισκέφτηκαν το αστυνομικό τμήμα Κορώνης και κατέθεσαν μήνυση.
Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:
« Η σημερινή επιτυχημένη κινητοποίηση  των πολιτών της περιοχής μας για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες αλλά και για την έκφραση της αντίθεσης μας στο επιχειρούμενο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στέλνει ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες.  Απευθύνεται στην πολιτεία, στους δημοτικούς και τοπικούς άρχοντες και στην ίδια την κοινωνία των πολιτών. Το ζήτημα είναι τεράστιο και αποδείχτηκε σήμερα ότι η ολιγωρία και η ανοχή σε αυθαιρεσίες έχει τίμημα.
Η κινητοποίηση αυτή είναι η αρχή για να δώσουμε ένα τέλος στην αυθαιρεσία κάποιων που θεωρούν ιδιοκτησία τους και προνόμιό τους την πρόσβαση στις θάλασσες μας.»
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου