PYLOS NEWS MESSINIA

Συνάντηση εκπρόσωπων αστυνομίας με τον δήμαρχο Πύλου-Νέστορος για θέματα σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών

kafantaris67Συ­νάν­τη­ση με εκ­προ­σώ­πους της Α­στυ­νο­μι­κής Υ­πη­ρε­σί­ας εί­χε το πρω­ί του Σαβ­βά­του, 19 Ι­ου­λί­ου 2014, στο γρα­φεί­ο του, ο Δή­μαρ­χος Πύ­λου-Νέ­στο­ρος, Δη­μή­τρης Κα­φαν­τά­ρης, με σκο­πό να συ­ζη­τη­θούν θέ­μα­τα σχε­τι­κά με την α­σφά­λεια των πο­λι­τών στον Δή­μο Πύ­λου-Νέ­στο­ρος.
Κα­τά τη διά­ρκεια της συ­νάν­τη­σης, συ­ζη­τή­θη­καν τα αι­τή­μα­τα των πο­λι­τών, οι α­στυ­νο­μι­κές δρά­σεις που πρό­κει­ται να πραγ­μα­το­ποι­η­θούν για θέ­μα­τα τρο­χο­νο­μι­κών πα­ρα­βά­σε­ων και η εν­τα­τι­κό­τε­ρη α­στυ­νό­μευ­ση των πε­ρι­ο­χών του Δή­μου Πύ­λου-Νέ­στο­ρος. Ο κ. Κα­φαν­τά­ρης, α­φού τους κα­λω­σό­ρι­σε και τους ευ­χα­ρί­στη­σε για την πα­ρου­σί­α τους, υ­πε­ρα­σπι­ζό­με­νος με σθέ­νος τις α­νάγ­κες και τις α­παι­τή­σεις των δη­μο­τών, ζή­τη­σε α­πό τον Ε­πι­θε­ω­ρη­τή Α­σφα­λεί­ας την ορ­γά­νω­ση εν­τα­τι­κό­τε­ρων πε­ρι­πο­λι­ών, αλ­λά και την κα­θη­με­ρι­νή εμ­φά­νι­ση της τρο­χαί­ας στους δρό­μους του Δή­μου, προς α­πο­φυ­γή α­τυ­χη­μά­των και προς συμ­μόρ­φω­ση των πο­λι­τών. Ό­πως α­νέ­φε­ρε χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά ο κ. Κα­φαν­τά­ρης: «Εί­ναι γε­γο­νός η ά­ρι­στη συ­νερ­γα­σί­α που έ­χει η Δη­μο­τι­κή Αρ­χή με την Α­στυ­νο­μι­κή Υ­πη­ρε­σί­α. Ω­στό­σο, στην πα­ρού­σα πε­ρί­ο­δο που ο του­ρι­σμός βρί­σκε­ται στο ζε­νίθ του, ζη­τά­με τό­σο την πλή­ρη ε­πάν­δρω­ση των α­στυ­νο­μι­κών τμη­μά­των του δή­μου μας με προ­σω­πι­κό και μέ­σα ό­σο και την εν­τα­τι­κό­τε­ρη δρα­στη­ρι­ο­ποί­η­σή τους, προ­κει­μέ­νου να έ­χου­με την κα­λύ­τε­ρη δυ­να­τή α­στυ­νό­μευ­ση στην πε­ρι­ο­χή. Μια πε­ρι­ο­χή ευ­αί­σθη­τη σε θέ­μα­τα λα­θρο­με­τα­νά­στευ­σης, κα­θώς κα­τά και­ρούς έ­χου­με την εμ­φά­νι­ση δι­ά­φο­ρων κρου­σμά­των. Ε­πο­μέ­νως, έ­χου­με την α­νάγ­κη α­πό ε­ξει­δι­κευ­μέ­νο α­στυ­νο­μι­κό προ­σω­πι­κό, ει­δι­κά στην του­ρι­στι­κή πε­ρί­ο­δο που δι­α­νύ­ου­με.»
Με τη σει­ρά του, ο Αν­τι­στρά­τη­γος, Ε­πι­θε­ω­ρη­τής του κλά­δου Α­σφα­λεί­ας, Η­λί­ας Γε­ωρ­γό­που­λος, α­φού ά­κου­σε με προ­σο­χή τις θέ­σεις του Δη­μάρ­χου, δε­σμεύ­θη­κε να προ­βεί στις α­παι­τού­με­νες ε­νέρ­γει­ες για την ε­ξεύ­ρε­ση λύ­σε­ως, α­να­φέ­ρον­τας πως θα εν­τα­τι­κο­ποι­η­θούν οι πε­ρι­πο­λί­ες της α­στυ­νο­μί­ας στον Δή­μο. Ε­πί­σης τό­νι­σε: «Πρό­κει­ται να ε­νι­σχύ­σου­με τις δρά­σεις μας κα­τά της εγ­κλη­μα­τι­κό­τη­τας, στο­χεύ­ον­τας στην ευ­τα­ξί­α του τό­που. Ή­δη έ­χου­με πε­ρι­ο­ρί­σει τις εγ­κλη­μα­τι­κές ε­νέρ­γει­ες στην πε­ρι­ο­χή κα­τά έ­να με­γά­λο πο­σο­στό. Στο­χεύ­ου­με σε μια πα­ρου­σί­α αν­τά­ξια αυ­τής που ε­πι­θυ­μούν οι πο­λί­τες. Οι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νες δρά­σεις α­στυ­νό­μευ­σης εί­ναι πλέ­ον μο­νό­δρο­μος.»
Ε­πι­προ­σθέ­τως, στη συ­νάν­τη­ση ο Δή­μαρ­χος α­παί­τη­σε την ά­με­ση ε­πα­να­λει­τουρ­γί­α του Α­στυ­νο­μι­κού Σταθ­μού Χώ­ρας, που να πλη­ροί τις α­πα­ραί­τη­τες προ­ϋ­πο­θέ­σεις και υ­πο­δο­μές, οι ο­ποί­ες θα ε­ξα­σφα­λί­ζουν τις κα­τάλ­λη­λες συν­θή­κες ερ­γα­σί­ας για το προ­σω­πι­κό και την τα­χύ­τε­ρη και α­πο­τε­λε­σμα­τι­κό­τε­ρη ε­ξυ­πη­ρέ­τη­ση των πο­λι­τών.
Στην συ­νάν­τη­ση πα­ρευ­ρέ­θη­σαν ο Δή­μαρ­χος Πύ­λου-Νέ­στο­ρος, Δη­μή­τρης Κα­φαν­τά­ρης, ο Αν­τι­στρά­τη­γος, Ε­πι­θε­ω­ρη­τής Κλά­δου Α­σφα­λεί­ας, Η­λί­ας Γε­ωρ­γό­που­λος, ο Υ­πο­στρά­τη­γος, Πε­ρι­φε­ρεια­κός Α­στυ­νο­μι­κός Δι­ευ­θυν­τής Πε­λο­πον­νή­σου, Βα­σί­λει­ος Γε­ωρ­γα­κό­που­λος, η Τα­ξί­αρ­χος, βο­η­θός του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Α­στυ­νο­μι­κού Δι­ευ­θυν­τή Πε­λο­πον­νή­σου, Κων­σταν­τί­να Κο­ρώ­νη, ο Τα­ξί­αρ­χος, Δι­ευ­θυν­τής Πε­ρι­φε­ρεια­κής Δι­εύ­θυν­σης Α­σφα­λεί­ας, Αν­δρέ­ας Α­πο­στο­λό­που­λος, ο Α­στυ­νο­μι­κός Δι­ευ­θυν­τής Μεσ­ση­νί­ας, Α­δα­μάν­τιος Μη­τρό­που­λος, ο Δι­οι­κη­τής του Α­στυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Πύ­λου, Δη­μή­τριος Ροί­δης, ο Αν­τι­δή­μαρ­χος Πύ­λου-Νέ­στο­ρος, Πε­ρι­κλής Κον­το­γό­νης, ο Πρό­ε­δρος του Δη­μο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου, Πα­να­γι­ώ­της Πε­τρό­που­λος, ο Πρό­ε­δρος του Λι­με­νι­κού Τα­μεί­ου, Θε­ό­δω­ρος Χα­ρα­μα­ράς, ο Αν­τι­δή­μαρ­χος Προ­στα­σί­ας του Δη­μό­τη, Νι­κό­λα­ος Βάγ­γα­λης και ο Πρό­ε­δρος Κοι­νω­νι­κής Μέ­ρι­μνας και Α­θλη­τι­σμού, Γιά­ννης Σαρ­δέ­λης.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου