PYLOS NEWS MESSINIA

Ελέγχους για το παραεμπόριο στις περιοχές Πύλου και Κορώνη ζητά το Επιμελητήριο

Ελέγχους για το παραεμπόριο  στις περιοχές Πύλου και Κορώνη ζητά το Επιμελητήριο
Με επιστολή του σε όλους τους συναρμόδιους και εμπλεκόμενους με το θέμα φορείς, απέστειλε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας προκειμένου να διενεργηθούν έλεγχοι στις περιοχές της Κορώνης και της Πύλου, προκειμένου να παταχθούν φαινόμενα παρεμπορίου. Στην επιστολή του κ. Μανιάτη αναφέρονται τα εξής:"Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα και τον επαγγελματικό κόσμο, το παράνομο υπαίθριο εμπόριο συνεχίζεται, δυστυχώς, με αυξανόμενους ρυθμούς. Οι δε παράνομοι, πλανόδιοι μικροπωλητές έχουν στήσει την «επαγγελματική» τους στέγη σε άπειρα σημεία της Μεσσηνίας.
 Με την παρούσα επιστολή και ύστερα από καταγγελίες μελών μας, για παράνομους μικροπωλητές που εμφανίζονται καθημερινά και σταθμεύουν τα οχήματα τους ή στήνουν τους πάγκους τους, σε κεντρικά σημεία στις περιοχές της Πύλου και της Κορώνης, καθιστώντας αθέμιτο ανταγωνισμό με τα εμπορικά καταστήματα των εν λόγω περιοχών, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε θερμά όπως προβείτε ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ των παραπάνω μικροπωλητών, προκειμένου να εξακριβώσετε τη νομιμότητα ή μη οποιασδήποτε άσκησης εμπορικής δραστηριότητας εκ μέρους των.
Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημα μας για να περιορίσουμε την έξαρση του παραεμπορίου, που ταλανίζει την περιοχή μας, υπερασπιζόμενοι το νόμιμο εμπόριο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, να μας γνωρίσετε τα αποτελέσματα των ερευνών σας". 
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου